BATMAN / MERKEZ - Batman Mesleki Eğitim Merkezi

Batman Mesleki Eğitim Merkezi

Ziya Gökalp Mah. 1706. Sokak No3 Merkez / BATMAN
Vizyon
Merkezimizin Vizyon´u; Kalfa, Usta ve Usta Öğretici adaylarını, Milletimizin ahlaki, manevi ve kültürel değerleri çerçevesinde, uluslararası standartlarda ileri mesleki yeterlilik seviyesine ulaşmış, sürekli kendini geliştiren, etik değerlere sahip bireyleri yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Batman Mesleki Eğitim Merkezi Ailesi olarak BİZ : Eğitim hayatını çeşitli nedenlerle yarıda bırakmış gençlerimizi, bir mesleğe yönlendirmek, çalıştıkları meslek dalında sosyal güvence altına alarak, teorik eğitim vermek, bu meslekte kalfa, usta ve usta öğretici olarak yetiştirerek Batman veya ülkemiz iş piyasasına kazandırmak için varız
Öğrenci :2010
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
Ders Başlama - 08:00 / Ders Bitiş - 16:35
Merkezi kalorifer sistemi
Ulaşım
Şehir merkezinde yer alan okulumuza ulaşım yaya, minibüs ve otobüsle olabilmektedir.
Ziya Gökalp Mahallesi 1706. Sokak No:7 Merkez/BATMAN
Okulumuz şehir merkezinde yer almaktadır.